Trasters per a estudiants

La vida d'un estudiant és plena de girs i imprevistos; una aventura que pot durar des d'uns mesos fins a uns quants anys. Quan els plans estan en marxa, sorgeix la qüestió de l'allotjament, l'emmagatzematge o la mudança. Mudar-se dins o fora d'un estudi, pis compartit o sotsarrendat de vegades comporta haver de buscar més espai d'emmagatzematge temporal. Per guardar els mobles en un lloc segur i durant el període de temps desitjat, un traster és una solució ideal per a estudiants.

Flexible, de fàcil accés, a HOMEBOX les condicions de lloguer d'espai simplifiquen enormement la vida dels estudiants i els seus familiars.

pexels-photo-3755760.webp

Avantatges del lloguer de trasters per a estudiants

El lloguer d'un traster satisfà necessitats clau tant dels estudiants com de les famílies. Una mudança completa és de vegades cara i fins i tot impossible si al nou lloc de residència no hi caben tots els mobles; i els pares poden necessitar l'espai que el seu fill deixa lliure per donar-li un ús diferent. Llogar un traster com a estudiant és una solució pràctica i senzilla.

Tenim més de 155 centres d'emmagatzematge a tot França i Europa, que ofereixen trasters de diferents mides. Els estudiants poden guardar-hi les seves pertinences el temps que els faci falta. El procés és ràpid i senzill i l'accés, totalment segur. Els nostres trasters estan situats en locals segurs amb detecció d'incendis, alarma i videovigilància. Per tant, els teus mobles i objectes personals estan a bones mans.

A més, si canvies de plans (per exemple, et trasllades a una altra ciutat o a estudiar a una altra població o et mudes a l'estranger), el contracte es pot adaptar en qualsevol moment. HOMEBOX t'ofereix condicions de lloguer molt avantatjoses. El contracte inclou la seguretat, l'accés il·limitat en tot moment, la posada a disposició de carrets per traslladar les teves pertinences des del teu cotxe, així com de vehicles comercials per traslladar les teves pertinences de casa teva al traster (consulta les condicions en cada centre).

Per què un traster és una solució econòmica per als estudiants?

En la vida diària, un estudiant ha de controlar amb la màxima cura el seu pressupost, i en particular el que destina a l'habitatge. En aquest context, llogar un traster per a estudiants et permet estalviar de debò. Alguns estudiants lloguen un allotjament durant un període de temps determinat i després tornen amb les seves famílies durant les vacances.

Per no haver de pagar el teu allotjament d'estudiant durant aquests períodes, pots desallotjar temporalment el teu habitatge i traslladar les teves coses a un traster gràcies als contractes de lloguer flexibles. També oferim una plataforma de col·laboració de particular a particular (emmagatzematge compartit) on pots llogar un celler o unes golfes o un garatge a un particular a un preu competitiu.

En línia, per telèfon o directament a un dels nostres centres d'emmagatzematge. Redactarem el teu contracte de lloguer de traster en qüestió de minuts. De totes maneres, abans de llogar un traster, assegura't de saber de quina grandària el necessites.

Per això, t'oferim una eina en línia per calcular la grandària del traster. En pocs clics, pots esbrinar quant espai et cal per encabir-hi totes les teves coses. Un càlcul que et permetrà llogar el traster de la mida adequada i evitar costos addicionals innecessaris.

De què depèn el preu d'un traster per a estudiants?

En primer lloc, el preu del lloguer d'un traster no té costos amagats. Igual que el lloguer d'habitatge, les nostres tarifes de lloguer de trasters no són idèntiques a tot Espanya o Andorra. Depenen de diversos criteris, en particular de la ubicació del centre, de la mida del traster, de les característiques i de l'elecció de la cobertura de l'assegurança. Aquesta cobreix tots els béns emmagatzemats contra els riscos de danys per aigua, robatori, incendi o explosió.

Els nostres consells per estalviar diners en el teu traster d'estudiant:

- Calcula la superfície necessària per no llogar més espai del que et faci falta.

- Compara els preus dels pressupostos de diversos centres HOMEBOX; els preus poden ser diferents al centre de la ciutat o en un centre més llunyà, un consell útil si no et cal anar-hi sovint i et pots permetre un traster que estigui una mica més lluny o que sigui més lluny de l'entrada del centre.

- Llogar un traster per a estudiants té avantatges considerables per a ells. Poden guardar les seves coses en un lloc segur, alhora que redueixen les despeses d'allotjament, i sense destorbar les cases dels seus familiars... Així que no esperis més, demana pressupost als centres HOMEBOX que prefereixis!

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88