Els teus arxius: un traster per estalviar espai

Fer servir espai del local de la teva empresa per als arxius pot ser un veritable problema. És cert que són obligatoris. Però es consulten tan poc... Així que dedicar-los molt d'espai no té gaire lògica.

És millor optimitzar l'espai útil per al benestar dels teus treballadors (ampliant la superfície d'oficines, creant una sala de descans o una cafeteria...)! No cal que els arxius siguin al mateix lloc que l'empresa: n'hi ha prou de guardar-los en un lloc segur i accessible, un traster HOMEBOX.

Sans titre (59).png

Arxius sempre accessibles

La cobertura inigualable de la xarxa HOMEBOX et permet trobar un traster a gairebé totes les comunitats d'Espanya, prop de la teva oficina.

A més, podràs accedir al teu traster 7 dies a la setmana, 24 h, quan vulguis i sense cita prèvia. Necessites un arxiu? El pots venir a buscar sense haver d'avisar-nos per endavant.

Pots estar tranquil perquè els teus arxius estaran en bones condicions. Els centres HOMEBOX són llocs segurs i nets.

Guarda els teus arxius com et sembli millor

Pots llogar el traster que més et convingui a partir de de 0,5 m². I després ja és cosa teva instal·lar els teus arxius com desitgis. Desa'ls en prestatgeries o taquilles. Guarda les teves carpetes en caixes  de cartró (el teu centre HOMEBOX et pot proporcionar caixes, prestatgeries i material de magatzematge en funció de les teves necessitats) o de plàstic. De tu depèn organitzar-los segons les teves preferències perquè els puguis tornar a trobar quan els necessitis. Guanya en eficàcia!

I quan els teus arxius hagin ocupat tot l'espai? Canvia't a un traster més gran, o lloga'n un d'extra. Sense fiances, ni despeses de trasllat, ni compromisos.

Així de pràctic!

Els teus documents, segurs les 24 hores del día

HOMEBOX ofereix als professionals totes les garanties i serveis que necessiten: seguretat total, garantida mitjançant dispositius antiincendis i antirobatori, sistema de videovigilància 24/7...

Optimitza l'espai de la teva empresa i guanya en comoditat: els trasters HOMEBOX són la solució flexible i pràctica que necessites!

Calcula la grandària del teu traster

amb la nostra eina facilíssima de fer anar

Calcular
83 88 88