Els nostres valors

HOMEBOX té per objectiu que els seus clients puguin guardar allò que els importa amb tota tranquil·litat. És així com hem construït valors comuns a través d'una xarxa de professionals de confiança, apassionats pel contacte amb el client i impulsats pel sentit del servei.

13_800ab72157.webp

# Sentit del servei

Ens comprometem a fer-ho sempre millor, a assolir els nostres objectius i a oferir als nostres clients el millor servei possible en tot moment. Per a nosaltres és bàsic dedicar una atenció especial a la qualitat de tot per mantenir un nivell d'exigència permanent.

14_fe82edae06.webp

# Cordialitat

Siguin els que siguin els projectes i trajectòries vitals que porten a necessitar els serveis de HOMEBOX, acollim tots els nostres clients en un ambient cordial i tots els nostres equips els escolten per trobar les solucions més adequades a les seves necessitats.

15_486cdf3b38.webp

# Confianca

Donem una especial importància a escoltar activament les necessitats dels nostres clients per garantir una relació de confiança i tranquil·litat. Per a nosaltres és essencial oferir als nostres clients un servei constant, de fiabilitat sostinguda i invariable.

16_ca2c616fee.webp

# Responsabilitat

Ens comprometem a tenir un impacte social, empresarial i mediambiental positiu.

83 88 88