Materials i eines: ben organitzats amb les nostres solucions d'emmagatzematge!

Com pots ser organitzat i eficient quan els materials i eines se t'amunteguen en un espai petit i inadequat?

Sigues més eficient! Lloga un traster HOMEBOX. Podràs emmagatzemar les teves eines i materials amb cura: perfectament organitzats, protegits dels danys causats per l'amuntegament o la humitat...

Els més exigents preferiran fins i tot demanar-nos que instal·lem prestatgeries, o llogar diversos trasters petits: un per a peces de recanvi i eines, un altre per a materials. Amb trasters des d'1 m2 i accessibles 24/7 (a la majoria de centres HOMEBOX), et pots organitzar segons els teus hàbits de treball!

El resultat: més eficiència i clients satisfets!

materiel-outillage_464353631.jpg

Una despesa controlada

Les solucions HOMEBOX estan fetes a mida: llogues l'espai que necessites durant el temps que el necessites. Per tant, el cost és directament proporcional a la teva activitat. I el guany en temps i eficàcia et permet recuperar ràpidament el cost del lloguer del traster, que inclou tots els elements de seguretat: amb la nostra protecció antirobatori i antiincendis, els teus materials i eines estan fora de perill.

Per acabar, amb el nostre accés als teus trasters 24/7, seràs autònom i no t'hauràs d'esperar mai fins a l'hora d'obertura de la recepció.

Així doncs, estàs preparat per revolucionar la teva manera de treballar?

Un enfocament decididament més "professional"

En disposar d'un traster segur, et simplifiques la vida i alhora dediques a les teves eines de treball la cura i l'atenció que es mereixen.

  • Pots incrementar la teva activitat
  • Ets lliure d'aprofitar qualsevol oportunitat, ja sigui un projecte important que exigeixi més materials del que és habitual o la compra d'equips a preus de saldo.
  • Estalvies temps confiant a HOMEBOX la recepció dels paquets i palets que esperes.
  • Ets més eficient en la teva feina i fidelitzes els teus clients

 No inverteixis en ampliar els teus locals, no et traslladis a locals més cars: els trasters HOMEBOX són la solució flexible i pràctica que necessites!

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88