Calcula l'espai d'emmagatzematge que necessites

Calcular la superfície necessària per emmagatzemar-hi les coses no és fàcil quan no ets un expert. Però precisament a HOMEBOX, som especialistes en emmagatzematge! Tots els nostres equips estan a la teva disposició per assessorar-te en el teu projecte d'emmagatzematge. No dubtis a contactar-nos!

Mentrestant, aquí tens alguns consells que t'ajudaran a calcular, en línies generals, les teves necessitats.

7974-01-HOMEBOX-35.jpg

Fes inventari

Per començar, fes una llista de tot el que necessites emmagatzemar. Si són objectes petits, desa'ls en caixes en lloc de prestatgeries. Les caixes tenen mides estàndard, de manera que es poden organitzar i apilar fàcilment per maximitzar l'espai d'emmagatzematge necessari.

Un emmagatzematge que s'adapta a l'ús

També pots planejar amb antelació com utilitzaràs el teu espai d'emmagatzematge. Per a una mudança, et pots permetre apilar les caixes i els mobles en un espai reduït. Però si vols utilitzar el teu traster com si fossin les golfes i guardar-hi, per exemple, roba o documents als quals vulguis accedir amb regularitat, hauràs de preveure per força una mica més d'espai.

Però no et preocupis; a HOMEBOX pots optar per un traster més petit o més gran i traslladar-hi les teves coses de franc, en funció de les teves necessitats canviants i de l'ús que vulguis donar al teu espai.

Tot és qüestió d'organitzar-se

Els espais d'emmagatzematge de HOMEBOX, tenen la mateixa alçada que les habitacions de casa teva: 2,70 m.  Per optimitzar la superfície d'emmagatzematge llogada, els equips de HOMEBOX t'aconsellaran que juguis amb l'alçada del traster disponible per guardar-hi les teves coses. Intenta, en la mesura que et sigui possible, emmagatzemar les teves pertinences en vertical (mobles que no puguis desmuntar, matalassos, bicicletes...). Sigues creatiu i organitza les teves coses de manera que optimitzis el volum. Les caixes o calaixos són ideals en aquest sentit. Desmuntar els mobles t'estalviarà molt d'espai, però si no és possible, fes-los servir per organitzar l'emmagatzematge. Per exemple, desant caixes a l'armari, papers als calaixos de la calaixera... o fins i tot una caixa a la cuina!!

Un sistema de càlcul molt senzill…

Un cop observades aquestes bones pràctiques, com pots saber quina és la grandària ideal del traster?

Com a norma general, pots emmagatzemar el contingut d'un habitatge de 30 a 40 m² en un traster de 3 a 4 m², el contingut d'un habitatge de 50 a 70 m² en 5 a 7 m², etc. Ja ho tens: pots dividir per 10 la superfície del teu habitatge, moblat i equipat de manera estàndard, per obtenir la mida del traster que has de llogar. Si tens molts mobles i objectes, hauràs d'optar per força per un de mida un xic més gran.

Per ajudar-te, HOMEBOX t'ofereix una eina senzilla i pràctica: una calculadora en línia que t'aconsella una grandària de traster en funció de la mida i l'espai del teu habitatge. Per accedir a l'eina fes clic a "Calcula la grandària del teu traster".

Posa't en contacte amb nosaltres!

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 83 88 88, un expert de HOMEBOX t'ajudarà i definirà amb tu la mida del traster que necessites. També pots visitar-nos als nostres centres HOMEBOX: estarem encantats de conèixer-te i facilitar-te informació.

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88