Les teves mercaderies i les nostres solucions d'emmagatzematge

Sigui quina sigui la teva activitat o la teva zona de captació de clients, la teva preocupació principal és optimitzar la gestió dels teus estocs perquè s'adaptin a la demanda dels teus clients. Tot un repte! Però pots estar tranquil: amb les solucions de HOMEBOX, sempre tindràs un traster a la mida de les teves necessitats. D'1 m² a 15 m², tu tries.

El resultat: més eficàcia i clients satisfets!

marchandises.png

Un emmagatzematge pensat per no perdre cap venda

Amb més estocs (i més a prop de la teva botiga): s'ha acabat perdre vendes!

Però sobretot, en tenir més estocs pots aprofitar millor totes les oportunitats: un lot de productes a preu de saldo, compra'l! Pots trobar un lloc on emmagatzemar existències abans que surtin a la venda. Una cosa que es posa "de moda" de manera tan sobtada com inesperada: les andròmines que encanten als nens, el revolucionari estri que surt en un programa de cuina d'èxit... Sigues el primer a reaccionar, fes una comanda abundant i proveeix-te'n per ser l'únic capaç de satisfer-ne la demanda!

Les teves mercaderies, en un lloc segur

La seguretat de les teves mercaderies és primordial. Per això tots els nostres centres HOMEBOX estan dotats de videovigilància 24/7, control d'accés, alarmes i dispositius antirobatori i antiincendi. A més, són llocs salubres i sense humitats.

D'altra banda, et garantim el seguiment integral de les teves mercaderies si ens encarregues que les rebem. El nostre sistema informàtic patentat permet notificar per SMS als membres de l'equip destinatari l'arribada dels seus paquets o palets al seu centre HOMEBOX.

Pots comptar amb la qualitat dels nostres serveis i instal·lacions per garantir-te una seguretat absoluta.

Un espai d'emmagatzematge adient a les teves necessitats

Els nostres experts estan per escoltar les teves necessitats i ajudar-te a desenvolupar els teus requisits demmagatzematge.

T'agradaria disposar d'un espai d'emmagatzematge adient al volum dels teus estocs? A HOMEBOX ets lliure de llogar 1, 2 o 3 trasters. O canviar de grandària de traster a mesura que canviïn les teves necessitats. Amb HOMEBOX, no tens cap obligació, cap compromís ni cap cost per traslladar-te a un traster més petit o més gran: tu decideixes! Així t'assegures de pagar el preu just per emmagatzemar els teus productes.

Ets autònom i pots accedir al teu traster quan ho necessitis. Amb el teu codi confidencial i la teva clau, el teu traster està a la teva disposició sense cita prèvia 7 dies a la setmana 24 h

A HOMEBOX també hi trobaràs serveis de qualitat per satisfer les necessitats de la teva empresa:

  • Servei de recepció de mercaderies en absència teva. A més, te les guardem al teu traster (en alguns centres)
  •  Carrets, portapalets i molls de descàrrega gratis en règim d'autoservei.
  • Pòlissa d'assegurança per als teus productes mentre estiguin emmagatzemats (disposes de cobertures diverses).
  • Caixes estàndard o a mida, a més de material d'embalatge.
  • Tarifes reduïdes / descomptes amb empreses associades per al lloguer de vehicles comercials o empreses de mudances.

A HOMEBOX, t'ajudarem a trobar la solució ideal per a la gestió de les teves mercaderies. Compta amb nosaltres!

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88