Trasters per si et falta espai

Et falta més espai a casa o al pis? Necessites una habitació extra però no et vols desfer dels teus mobles? Descobreix les solucions d'emmagatzematge HOMEBOX per guanyar m² i tranquil·litat.

Sans titre (45).png

Guarda els teus mobles amb tota seguretat

Alguns mobles són únics: expliquen una història, estan plens de records i els has restaurat... Així que ni parlar-ne, de vendre'ls! Però què has de fer si, per exemple, després d'una reforma, ja no et caben a casa? Com pots eliminar el desordre de casa teva, on s'acumulen massa mobles i objectes decoratius, sense desfer-te dels mobles que t'agraden?

Senzillament, fent servir un traster! Lloga un traster HOMEBOX i guarda-hi els teus mobles. I deixa que la decoració canviï amb les estacions i a voluntat teva: busca una calaixera al teu traster i deixa-hi un armari, treu-ne una arca antiga i una preciosa làmpada i guarda-hi un sofà... En resum, crea el teu "decorat" per donar vida als teus espais.

El risc d'un emmagatzematge inadequat

Només un traster de qualitat t'oferirà una seguretat absoluta. Desar els mobles en un garatge o un soterrani significa exposar-los a la pols i, de vegades, a la humitat.

I no cal dir, a més, que en un traster al garatge, per exemple, els riscos de robatori o deteriorament són considerables. El teu traster HOMEBOX, en particular, garanteix una seguretat òptima: tots els centres estan equipats amb videovigilància, protecció i dispositius antiincendis. I són segurs i de fàcil accés perquè els mobles no pateixin danys durant la manipulació.

La solució HOMEBOX a la teva mida!

Per acabar, pots llogar tant d'espai com necessitis: 2, 5, 10 m²? Tu decideixes! L'únic risc? Que t'enamoris de nous mobles en descarregades i encants o en botigues de decoració ara que tens espai on guardar-los!

Altres solucions que t'oferim:

- Lloguer de traster per a mudances

- Lloguer de traster en cas d'obres

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88