Un magatzem de peces de recanvi ben organitzat i en un lloc segur

Les peces de recanvi són fonamentals per al teu negoci? Has de gestionar desenes de referències i garantir al teu equip que estan disponibles? Organitza un magatzem de recanvis clar, pràctic i accessible.

Emmagatzema els teus recanvis en un traster

Com més referències de peces de recanvi emmagatzemades, més capacitat de reacció i rapidesa. I més satisfacció del client. Però com que no pots moure les parets a la teva voluntat, necessites un nou espai per organitzar el teu estoc de recanvis. La solució: un traster HOMEBOX.

Els avantatges de HOMEBOX demostren la seva idoneïtat per emmagatzemar les teves peces de recanvi:

  • Tu tries l'espai que necessites i l'incrementes o el redueixes en funció de les teves necessitats.
  • Pots accedir als teus estocs en qualsevol moment: un tècnic pot venir a buscar una peça abans d'una intervenció a les instal·lacions d'un client, a la tarda per preparar les intervencions de l'endemà... Dia i nit, 7 dies a la setmana, els teus estocs són accessibles.
  • Els equips de HOMEBOX poden rebre en nom teu qualsevol lliurament. Ja no cal que tinguis immobilitzat un membre de la teva plantilla per esperar un paquet: les teves peces t'estaran esperant al teu traster!

Emmagatzematge professional

Organitzar l'emmagatzematge de peces de recanvi no sempre és fàcil. Però amb HOMEBOX, pots alliberar-te de les limitacions.

  • Un traster gran o dos de petits, corresponents a diferents àmbits, diferents tècnics? Tu decideixes, en funció de com estigui organitzada la teva empresa.
  • Prestatgeries, compactes? Organitza el traster segons les teves necessitats.
  • Caixes per classificar peces? HOMEBOX te les pot proporcionar, així com el material per marcar les caixes, tancar-les, etc.
  • Carrets o plataformes amb rodes per moure les teves caixes i els estocs? HOMEBOX també te'n pot oferir!
  • Un accés senzill i fàcil per carregar el cotxe? Ja hi hem pensat.
  • T'agradaria disposar d'un programari de gestió d'estocs, per a més eficàcia? HOMEBOX també te'l pot oferir!

Com a autèntic professional en el camp de l'emmagatzematge i l'organització, HOMEBOX pot oferir-te totes les eines i material que necessitis. Però també assessorament!

Per acabar, si la teva empresa té diverses seus, compartir l'estoc de peces de recanvi és una manera intel·ligent d'optimitzar les teves inversions!

Formulari de Contacte

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular

Trobar el meu traster

83 88 88