Administració: organitza i emmagatzema els teus arxius de manera segura

Els arxius son una obligació enutjosa. Un autèntic maldecap per als departaments administratius! No malgastis el teu preciós espai en el teu arxiu: val més que el guardis en un traster HOMEBOX!

Emmagatzema el teu arxiu per guanyar espai

Per a una administració, o un servei administratiu, els arxius són un veritable problema. Per descomptat, són obligatoris. Però es consulten tan poc... No té gaire sentit dedicar-los un gran espai als teus locals.

És millor optimitzar l'espai útil per al benestar dels teus treballadors (ampliant la superfície d'oficina, creant una sala de descans o una cafeteria, etc.). No cal que els arxius siguin al mateix lloc que l'empresa; n'hi ha prou de guardar-los en un lloc segur i accessible: un traster HOMEBOX.

Arxius sempre accessibles

L'extensió inigualable de la xarxa HOMEBOX et permet trobar un traster a gairebé totes les comunitats d'Espanya, França i Andorra, prop de la teva oficina.

A més, podràs accedir al teu traster 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, quan vulguis i sense cita prèvia. Necessites un expedient arxivat? El pots venir a buscar quan vulguis, sense haver d'avisar-nos amb antelació.

Finalment, pots estar segur que els teus arxius estaran en bones condicions: els centres HOMEBOX són llocs segurs, nets i vigilats.

Emmagatzema els teus arxius com et sembli millor

Pots llogar el traster que més et convingui, d´1 a 15 m². I després pots muntar els teus arxius com vulguis. Amb prestatgeries o arxivadors. Desa els teus documents en caixes (el teu centre HOMEBOX et pot oferir caixes de cartró, prestatgeries i material d'emmagatzematge en funció de les teves necessitats) o en arxivadors. Organitza'ls com tinguis per costum per poder trobar-los així que els necessitis. Guanya en eficàcia!

I què passa si els meus documents acaben ocupant tot l'espai d'arxiu? Passa't a un traster més gran, o lloga'n un d'extra. Sense fiances, sense compromisos. Súper pràctic!

Calcula la grandària del teu traster

Amb el nostre simulador superfàcil de fer anar

Calcular
83 88 88